IDAG ! <3

image63

It´s never going to be the same


Äntligen börjar den dumma förkylningen ge med sig. Det är skönt =)

Skolan idag var faktiskt riktigt pisstråkig. Jag har bara frisör mellan 8.30- 12 men sega jävla timmar när man står och gör vågformationer med fön och gör vågor som man lägger upp på klipps. Vet inte riktigt vilket som gick bäst. Det är så sjukt svårt.  Vid typ kvart i tolv åkte Hanna och jag ner på stan. Det blev inten lång tur, Hanna skulle bara visa en kjol som jag skulle bedömma om hon skulle köpa eller inte. Super snygg var den ! Jag vill med ha ! :D Jag köpte min foundation och sen åkte jag hem.

Har så sjukt ont i mina axlar, rätt illa. Har ju inte tränat på ett tag pga av många orsaker. Men vi är nog igång nån gång på jullovet igen kan jag tänka mig  =)

Vi städade hela dagen på frisörlektionen igår. Suck, Hanna jag o Veronica torkade varenda spegel i salongen + spegelsalen + alla bord i salongen + några rullbord. Duktigt av oss. Förresten så skurade vi torkarna med svinto också ! ALLA !  Fy fan vilka grisar som använt dem. Färg överallt. Men nu är de fina.

Vi fick ha med oss en person att klippa i måndags också, men jag hade tyvärr ingen modell. =( 

Ååh jag fick världens gulligaste julkort av Ida igår :D ^^ Jätte gullit :D Tack gummsan !


Imorn är de onsdag, utvärdering 10-12 uppe på Vp. Yay känns väldigt onödigt men äsh. 

Och i morn kväll kommer älskling !!! <3 Äntligen äntligen äntligen. Ska bli så härligt att träffa dig. 2½ vecka, det är för länge för att vara utan dig. Kommer inte släppa dig ur syne ! :D <3333 iih kommer stanna här tills söndag!


LATER!






bleeding love


ALVEDON



Kan man annat än älska den nya Alvedon reklamen ! :D Den är så söt.

" Är man stor o stark måste man vara snäll"



Helt underbar!



Godmorgon



Ush det är inte kul alls att gå upp på morgonen =( Jag är så trött och det är så kallt i mitt rum jämt när jag vaknar.
Och snart ska man ut i kylan för att cykla till skolan. Hoppas de inte är is hela vägen bara :S Ser ut ssom de skulle kunna vara det.

Så jobbig dag idag, först mentorstid nere på kungsgår i 20 minuter sen ska vi upp till Vp för att ha frisör fram till lunch. Och på insdagar har vi bara teori på frisör också. Ännu mer suck :P Sen har jag håltimma till 14.40 för att sedan ha engelska prov. Hoppas det går bra så ja inte klantar mig.


Bleh jag vill bara lägga mig i sängen dra täcket över mig och somna om. Min ögon känns hur tunga som helst.



Ha en bra dag alla :) <3

TISDAG

 Varit en tråkig dag. Tråkigare kommer den bli nu med allt plugg jag ska sätta igång med.



Gårdagen var underbar. Egen hårvård på frisör. Veronica la upp mitt hår på curler. Pappiljotter för dem som inte vet vad curler det är :)  Det blev lockigt värre :D  Det var gulligt.

På  sent på eftermmiddagen tråffade jag Mickis, julklapssjakt. Det slutade inte så bra. Hittade bara sånt ja ville ha :( Men vi hade jätte trevligt iaf :D

Imorn äre skola usch inte ens frisörlektionen är kul. Fast engelska lektionen är väl okej. Har prov men de ska väl inte vara några problem.

Sen blire hem till Johan ! :D Hoppas jag får träffa en viss Mattias snart ;D
Efter de om de inte blir för sent måste ja plugga idrott o engelska.

Julshopping i helgen med Mickis.. Då måste vi handla! Börjar få ont om tid. Hatar att stressa som ni vet XD

Cissi o ja ska ha en riktigt mys tjejkväll i helgen också. Underbart.







Ett stort hjärta till en speciell person. Förlåt att jag var sån bitch. Du vet vem du är!


Andra advent!


Lilljul idag då. Mysit var det. Mina kusiner är så söta. Även de lite större självklart ! ;D  Mina små var så snälla hela dagen. Så gulliga.


Imorn är det egen hårvård hela dagen på frisör, 10-16. Kan inte bestämma mig om ja ska klippa mig eller inte.  Fast antagligen inte, sånna fall går ja nog till en tvåa. Får ju liksom gratis där också. Då slänger jag in lite slingor också. Det kostar ju bara 150 spänn =) 

Träffade Sanna på stan också. Så länge sen. Jag saknar er på omvårdnad ibland. Eller iaf några. Har sån lust att komma och hälsa på nån dag och snacka massa skit. Ni får komma och klippa o färga hos mig sen också :D

Och det får alla andra också naturligtvis !



Later!



image61








Confessions of a Teenage Drama Queen



Tomt det känns den här helgen. Carl är inte här. Jag är så van att få träffa honom på helgerna. Det är hemskt när vi inte kan det. Kan antagligen inte ses nästa helg heller. Suck. Sen har vi jullov som tur är. Men kan dock inte ses hela lovet heller. Men nyår är våran ! <3


Nu ska jag kasta mig bakåt i sängen och glo på film,  Confessions of a Teenage Drama Queen.





image60





LATER!



ckIN2U

Ja det är den parfymen jag just nu har på mina handleder. Jag vet inte om jag tycker om den eller inte.

Bäst tycker jag om min DKNY parfym. Den doftar underbart!  Inget slår den. Det är väldigt många som tycker om den. Tummarna upp för den!


Nu ska jag sätta igång o städa mitt rum. Det behövs verkligen måste jag säga. Sen ska jag nog läsa lite i min engelska bok. Måste ju fan blir klar med den till nästa vecka typ. Den är så otroligt dålig. Tummarna ner för den.


                               



LATER!

Ett inlägg om dumhet





Nu skrev jag en massa saker som jag antagligen skulle ha ångrat efter någon dag. Allt är så förvirrat just nu. Massa känslor som finns innuti mig som vill komma ut. Jag har sån lust att säga allt jag känner. Men konsikvenserna av det sen vill jag inte vara med om. Så de bästa var nog att radera det. Det får stanna i min hjärna och i mitt hjärta.


Iaf än så länge...





Take these chances to turn it around


Hanna o jag har alltid roligt på engelska lektionerna. Det är aldrig fel att få skratta! Du är allt bra härlig :D Nya läraren var där idag. Hum vet inte vad jag ska tycka riktigt. Det visar sig efter jul hur hon är. Bra hoppas jag.

Hjärt-lungräddningen gick bra, som väntat. =) Det  är jäkligt bra att man får lära sig sånna saker. Tänk att kunna rädda någon annas liv när det väl gäller.

Skulle läsa min engelska bok några timmar så jag kom ikapp de andra. Men allt bara snurrade och jag läste tre sidor innan jag somnade och sov från kl 16 till 20 :( Mår så dåligt när jag vaknar när jag har sovit på dagen. Hoppas jag kommer kunna somna ikväll bara.

Imorn är de fredag, yay HELG! Har dock inte så mycket planerat. Stan o köpa julklappar imorn kanske. På söndag ska jag på lilljul med mina små kusiner o pappa. Mysigt.

Annars händer inget mer. Carl får jag inte träffa förren nästa helg, eller ännu längre fram =( Jag saknar dig. Jag behöver dig. Hoppas veckan/veckorna går snabbt bara :(


Ush nu ska de andra i familjen äta milkshake. Det är så ruggigt äckligt. Mosad glass och mjölk och jag vet inte vad =( - NEJ TACK! Om jag ska få i mig glass så måste den vara riktigt kall o jätte hård. Värsta vet jag när den blir lite ljummen och börjar smälta. BLEH!


Nu ska jag glo i andras bloggar och bilddagböcker. Hoppas ni har skrivit nått roligt och lagt upp bilder ! 

 
CIAO






Du rubbar hela min värld



En ganska så okej dag =) Nu är ja klar med idrotts arbetet, som var inte direkt va nån match.
Men det behövs inte. Rätt skönt att kunna göra allt på typ en kvart ist för att råplugga hela dagarna. Något jag verkligen skulle behöva göra däremot är att läsa min engelskabok. Det är jag grymt dålig på. Ska nog gå o läsa efter jag publicerat detta.


Imorn är det torsdag redan, det har gått så snabbt. Som vanligt.
Ska bli skönt, inga jobbiga lektioner alls, inte för att jag någonsin har det men inga mer frisölektioner den här veckan. De kan vara ganska påfrestande, man blir så trött av att stå o i axlar o armar.
Men det är så skojigt så det är de värt.

Imorn börjar jag 9.50 med engelska, ska få träffa våran nya lärare och min nya mentor, LENA. Jahopp, vill hellre att Jesper stannar. Men inget man kan göra nått åt.

Sen är de lunch, sen idrott. Vi ska göra hjärt-lungräddning, och det är jag ju
redan specialist på så det lär väl gå galant. Tack för en sal iaf Omvårdnasprogrammet! :P

Där slutar min torsdag, 13.15. kan de bli mer perfekt.

Fredag har vi engelska, inget jobbigt. Sen ska vi till Vp- vrinnevipark- för dem som inte vet, och ha hantverksorientering. Ska väl fixa med frisyrpermen då också.  Rätt okej, kan ju inte klaga för min fredag slutar ju kl 11. Underbart.

Sen ska jag kanske ner på stan med Mickis ? Vi får äl se hur det blir =)




Carl, jag älskar dig. Det vet du att jag gör. 15 månader har gått sen vi blev tillsammans. Du betyder verkligen massor för mig. Du ska bara veta hur mkt starkare jag är innom mig tack vare dig. Du är helt underbar, du är bäst !

When it rains


Jag skulle kunna skriva allt som ja irriterar mig på, det har jag verkligen lust med!
Verkligen verkligen. Men jag ska inte blir så jobbigt osådär då.



Ganska tråkig dag faktiskt, långhår på frisör medan andra gruppen fick klippa herrfrisyr.
Vi gjorde nog den hemskaste uppsättningen någonsin :P Overlap teknik. Måste säga att allas
Frisyer som inte blev som i boken var snyggre :D Hemsk frisyr. Slutade vid lunch.


Jag är ruggigt nöjd med mina nagelprydnader som ja köpte förra veckan ^^
Och den ena ögonskuggan från make-up store, ghetto. Underbar.
+ mina fina tröjor från helgen också =) Heja New Yorker !

Jag skulle vilja berätta för dig, men de skulle bli förändrat då? Bäst att jag håller det för mig själv
och löser det på mitt sätt. Funderat massor, men ingen skulle ju förstå om jag berättade heller.

Ibland blir jag ledsen, du vet inte hur ont det gör inom mig.


Snart nyår, alla vet ju att det är min o Carls dag ^^ =)  2 år sen iår , Mys. Glömmer det aldrig <3

Måndag, igen

Veckorna går hur snabbt som helst. Ganska bra iof, vill ha lov =)

Idag har jag permanentat Cissi, det blev väldigt bra.

Imorn ska jag träna med Ida på Ernst pass :D:P
Ska bli roligt :D




wiie


Jag älskar Carl ! Han är min min min!<3