I don´t care what they say


Idag har jag verkligen slöat. Jag behövde verkligen det. Varit inne på mitt rum hela dagen, varit helt ensam hela dagen. Det låter ganska deprimerande men det var faktiskt skönt. Jag behövde lite jag-tid.

Igår klippte o färgade jag mamma på skolan. Det blev bra =) Imorn ska jag klippa mormor. Och så ska ja tvinga ner chrisoffer i stolen också för det behövs verkligen.

Imorn är det skola igen. Engelska och idrott. Skönt att de inte är så lång dag. På fredagar har jag nu mera bara hantverksorientering. För våran nya engelska lärare/mentor som vi träffade två gånger har slutat.


Den 15 februari ska jag hem till veronica :D Det kommer en försäljare från mary key och ger tips o råd om vad man ska använda för smink o hur man applicerar o sånt ha var o en ha samtal om vad man behöver o sånt där . Skojjigt ^^  Sen ska  vi sova där :D  Yay.  



I helgen ska ja träffa sötigullisnutt. Saknar dig som jag vet inte vad. <3



LATER!


Hejsan svejsan


Praktiken igår var faktiskt riktigt bra. Fast han gillade inte mitt hår, så vipps var burret borta.
Jag är lite tveksam till förändringen, det krävs vääääldigt mkt styling. Men det är är rätt kul o leka med det lite.
Luggen är lite jobbig efter som mina lobbiga lockar envisas med att locka sig även fast jag plattar 7 miljoner gånger. Men jaao vi får väl se hur jag gör, skulle ju fatt i löshår men det kan ja inte göra nu under praktiken. Då blir han väl sur :P Men vet iaf en till som blir glad om ja inte sätter i löshår ;D <3


Snart jag jag ner på stan o träffa Fredrica raring, vi ska ta en sväng på stan, sen ska vi köra ett medelpass kl 19 ! Skojigt, men de kmr gå sämst. Jag har inte tränat på superduper länge nu. Det är hemskt, väldigt hemskt. Får ta tag i det igen. Måste nog köpa nytt kort, det går ut snart.

Skolan sög idag, vågor på clips på vertikalen + 2 avlånga vågor horisontellt o en djup. Jag hade ingen inspiration idag. Det gick verkligen inte idag! jag tappade,jag gömde, jag snubblade, jag halkade o massa mer.  Imorn har vi långhår, det suger ganska mkt också. Beror på vad vi får göra. NÅTT ANNAT ÄN TANTFRYSRER SOM INGEN HAR, TACK! Fantasifrisyrer, yay.


Tänkte slänga in bilder på mitt nya hår. Vad tycks då ? Jag är tveksam som sagt.





LATER!

<3

Nej!



Jag vill inte att det ska bli morgondag. Jag har verkligen ångest. Jag vill verkligen inte.



Imorn börjar min praktik för dem som inte vet :P Och jag vill inte vara där.


JANUARI 2008


Januari redan, ett helt nytt år. Spenderade nyårsafton med älskling för tredje året i rad ^^ <3
Mys kan det bli bättre.

Nu sitter vi framför våra datorer. Han vid sin o jag vid min.  Fast jag gör ju lite roligare saker än att spela WOW :P
Ikväll ska vi på bio, Good luck Chuck. Det var länge sen jag var på bio så det ska bli mysigt. =)


Fan va synd att snön kom nu :( Den borde kommit till jul o varit kvar över nyår. Nu känns det som det är skitsamma om den är här. Kan lika gärna slippa den. Jag gillar inte snö :(  Stor risk att man får massa snö på sig o blir blöt.


GOD FORTSÄTTNING ALLIHOPA!