Dålig söndag som vanligt.

Jag har jätte ont i halsen. Jag vill inte bli sjuk =(  Min huvudvärk som ja haft sen i fredags vill  inte släppa heller.  Hoppas det bli bättre snart.

Kom nyss hem från friskis. Passet var jätte tråkigt o inte alls jobbigt. Så de kändes ganska meningslöst.

Imorn är det sista gången på praktiken. Tack o lov för det!

Den här veckan får ja nog reda på mitt frisör A betyg. Är man sist på klasslistan så tar det jämt så lång tid innan man får reda på betyg. Det är bara 31 personer före.

Jag är inte riktigt på mitt bästa humör idag. Det har nog märkts. Jag vet ärligt talat inte varför jag inte är på bra humör. Det är väl bara en sånn dag.

Två prov den här veckan. Engelska gramatikprov och idrottsprov =(

Låt morgondagen gå i racer fart !





Learning to fly



Ett inlägg som Fredde skrev fick mig att tänka. Hon skrev om ödet och slumpen. Jag har inte riktigt tänkt på det förut, inte så mycket iaf.  Det känns konstigt att allt hela ens liv skulle vara förbestämt. Jag tror nog mer på slumpen. Man gör egna val, dåliga som bra. Vem/ Vad skulle ha bestämt ödet?. Det bara finns eller? Jag menar inte att Fredde eller någon annan som tror på ödet har fel. Jag började bara fundera.  Det tåls att tänka på. Tror ni på ödet eller slumpen ?

Om en ca en timme begär ja mig mot friskis. Har inte orken till det egentligen, men det är väl då man ska pallra sig iväg. Skojjigt o träffa fredde iaf ! Som btw flyttar till gatan bredvid mig i sommar ! :D

Snart fyller både Ida o Cissi 18 år. Det får man ju  bara inte glömma ! Och man få ju inte glömma att älsklingen fyller 21 heller ! <333  Det är hur många som helst som fyller år i mars, känner typ 7 st :P  Det blir en dyr månad för  mig :P

På fredag ska vi till Himmelstalund, och hälsa på floristerna. Skojigt. Hoppas vi får binda buketter =) Och vid lunch kommer babe ! :)  O nästa vecka ses vi jätte mkt. Underbart. Så ska vi på 70 års kalas på Getå. Farmor o Farfar bjuder hela släkten på resturang. Det ska bli trevligt.

Efter att ha de så slappt i skolan så glömmer ja de läxor ja faktiskt får. Så nu har ja en hel drös med engelska uppgifter som måste vara klara den här veckan. + en grej som skulle varit inne förra veckan. Imorn har jag min bokredovisning. Jag är faktiskt nervös. Jag vet att jag kan prata engelska men jag hatar när människor ska sitta o lyssna så då blir det bara fel. Vi får väl se hur det går. Måste skriva ner lite ikväll vad ja ska säga o sådär.  Det känns iaf bättre.






Tjingeling ! <3




Dance Dance

image74

Just nu har jag inget att säga, eller kanske för mycket för att få plats här.

I just want to dance.