Skola

 Sitter här på samhälls lektionen och har tråkigt. Sitte mest inne på bdb och kollar lite bloggar. jag ska egentligen göra ett arbete men det är så himla tråkigt.


men nu måste ja jobba.




hörs senare!

Skolarbete för full!




Jag är i full gångmed mitt arbete i psykologi. Stort arbete som ska redovisas skrifligt och muntligt. Det ska handla om samma ämne men man ska inte prata om det man har skrivit. Suck det är jobbigt. Måste ha massa fakta och analyser. Jag skriver om barn med autism. Intressant men har tusen saker jag måste plugga på samtidigt. Men en sak i tagen!

Nu tillbaka till psykologin!




Tillbaka!



Nu är jag tillbaka efter helgen. Det blir inte något bloggande för mig då eftersom jag träffar Carl. Då vill jag inte dire
kt sitta vid datorn, vi ses ju så lite redan. Vi hade en trevlig helg i alla fall.  Lördagen med film hemma hos mig sen ut och käka och sen gå på bio med Hanna och Carl blev väldigt trevligt. Jag trivdes alldeles utmärkt. Förutom när vi såg på filmerna då.  jag klättrade på väggarna när vi satt hemma och såg saw4. Carl och hanna satt bara där o tittade. Jag förstår inte. Jag hoppade, kved och vred mig genom hela filmen. Det blev inte så mkt bättre på bion heller. Men i 5an var det i alla fall lite mer handling och allt förklarades. Det var bra!

Imorn är det dags för skolan igen. Det känns bra. Sen jag började på Kungsgård jag har inte haft den där hemska känslan av att verkligen inte vilja gå till skolan. Jag verkligen hatade eber. Allt i mitt liv var rätt så upp och ner när jag gick på eber så det kanske inte var helt skolans fel. Men en stor del ;)

Ush jag har verkligen super mycket att göra den här veckan med skolaarbete. Jag orkar inte ens tänka på det just nu. Det är lite för sent på kvällen för att börja med något nu i alla fall. Jag får  ta tag i allt imorgon. OH nej, imorgon går jag ända till 15.40. Halvklass på naturkunskapen och den här gången är det B-gruppen som måste stanna. Tusan. Morgondagens plus är ju att vi får skolkatalogen! Det ska bli spännande. Kommer bli jobbigt att se mina gamla klasskamrater  och alla mina vänner som treor. Det kommer bli ännu jobbigare att se dem ta studenten. Men det tar vi då ! Jag kommer mest vara så glad för deras skull !

Sov så gott sen!

Avskaft nagellack



Egen hårvård i skolan idag! Uunderbart. Jag tog tag i mit själv och bad Hanna klippa mig. Mitt hår känns som himmelriket nu. Att bli schamponerad är nog bland de bästa som finns. Jag älskar det. Nästa månad blir de ännu mer mörka slingor!

Imorn måste jag ta tag och fixa iordning mina naglar. Det rosa nagellacket har blivit avskaft. Det är verkligen super hemskt.

Imorn blir nog en intensiv dag i skolan också. På förmiddagen har vi kundpass. Jag har ingen kund, det har inte hänt på länge ! Så jag får göra långhår. Det ska faktiskt bli kul. Hum undra vad jag kan hitta på för något roligt. Sen har vi psykologi hela eftermiddagen till kl 16. Då är det eget arbete som gäller. Hoppas det finns mycket fakta om autism! Arbetet ska vara både muntligt och skriftligt och den skriftliga delen får inte vara samma sak som den muntliga. Woho, shit va svårt. Jag som hatar att prata inför andra. Jaja Kursen slutar ju nästa vecka. Håll ut Melinda!


Lördag blir det myskväll med film mat och bio med hanna och carl !


Sömniga Melinda



Jag fick ungefär två timmar sömn inatt. Zappade mellan valkakorna på alla tv kanaler. Men ingen kan väl missat att Obama vann ! Eller jo förresten, två killar i skolan har visst ingen koll. De gick runt med ett papper med massa frågor på och frågade oss vad Usas president hette nu. De hade aldrig hört namnet förut såg de ut som men de skrev ner det och gick sin väg. Inte ens ett tack fick man. Men i alla fall så är ja riktigt trött idag. Imorse var jag inte alls så trött men det smög sig på mig under dagen. Jag somnade till och med på samhälls kunskapen.

Till något helt annat. Härrom morgonen när jag gick upp ur sängen tittade ja ut genom fönstret men på rutan var det en stor kladdig fläck med lite fjädrar i. Tydlige har de flugit in en stackars fågel rakt in i min ruta. Jag hade inte ens märkt nått. Jag sover så gott ^^




Nu ska jag leta lite mer fakta till mitt psykologi arbete. Vi ska fördjupa oss inom en psykisk sjukdom. Woho bara nästa vecka kvar sen är den dumma kursen slut. Den är i och för sig rolig på lektionerna men vi får huur mycket som helst och svåra arbeten att jobba med hemma. Ush. Sen börjar ju min mentala träning, och då måste jag till de geer två ggr i veckan. Inte direkt kul. Hittar inte där alls. Det roligaste kommer i vår p3 då jag har MAKE-UP !



USA

 

Inatt blir det valvaka för min del. Jag har aldrig varit spec insatt. Aldrig tyck att det är intressant, men nu så! Och då passar jag på att sitta uppe och kolla inatt. Dock lär jag vara huuur trött som helst imorgon. Men det offrar jag.



Vad säger ni?
Obama eller Mccain ?







Då minnet sviker



Idag började skolan 10.50, jag kom dit vid 10.35 och ingen från min klass var där. Kändes lite skumt men tänkte att de kanske kommer alldeles strax. Men jag fick en så konstig känsla att jag hade glömt nått. Något speciellt som skulle hända idag. Efter några minuter hör jag att någon skrattar jätte mycket bredvid mig. Då har hanna kommit och hon kan inte sluta skratta men hon får ur sig " Fan melinda vi skulle ju ha varit på eber för en timma sen!" haha oj då. Det hade helt försvunnit ur minnet. Det var lite synd att jag missade det skulle ju velat springa på massa gulliga människor^^
 
Så det blev en promenad på stan för mig o hanna till våran svenska lektion började. Då satt alla bara och pratade hela lektionen så det blev inget gjort. Våran nya natur lärare kom i alla fall och sa att A gruppen skulle ha labb och vi i B fick sluta. Så 40 min svenska var allt jag  hade idag. Skönt dag, men rätt konstig :P




Nu ska jag ägna lite uppmärksamhet till Carl.


<3

Tjingeling



Oj det var över tre månader sen ja bloggade. Hur kan de komma sig? Jo för att jag hatar utseendet på bloggen. Jag är verkligen kass på att fixa med såndär. Så jag måste tjata på fredde eller någon annan duktig som vill hjälpa mig. Någon som känner sig manad ? (A) Antar att jag får inte får nått svar på det.

Så till dess så kommer ja nog ligga lite lågt men kanske så trillar det ner något inlägg ibland. Ni får väl hålla ett öga.



Pusss