Klippkväll!


Japp idag är det dags för en klippkväll på vp mellan 17-21. Jag ska klippa o (färga?) fredde och antagligen klippa papps. Blir dem fin fina =) Nu väntar jag på att kl ska kila iväg till typ fyra så jag kan ge mig iväg.

Ha en bra  kväll allihopa =)

image85

LATER!

LYCKLIG!


Ja, idag är en sannerligen en bra dag!!  Först fick jag reda på mitt nationella prov, del c, skrivdelen. Och jag fick MVG. Hur glad som helst. Sen fick jag reda på mina iv val och jag fick Make-up ! Finns bara 16 platser ! :D Och både jag o Hanna fick på samma period också. Jag är överlycklig! Åååh.

image84


Imorn är de klippkväll på Vrinnei. Fredde kommer så ska jag klippa henne och kanske göra lite slingor. Det blir nog skit snyggt. Imorn har jag bara nationella prov i engelska sen slutar jag 10.20. Och sen ska jag tillbaka på eftermiddagen.  Vi får ledig på onsdag förmiddag för att vi jobbar kväll imorn. Så underbart. Det betyder att jag bara har en lektion halv tre. Det är inte så fel minnsan!

Och äntligen får jag träffa Carl på onsdagkväll. Det var länge sen =(  Allt för länge.

Får ju inte missa 100 höjdare ikväll. Jag funderar på att spela in de och titta imorn behöver nog sömn till imorn om jag ska kunna koncentrera mig på provet. 


Ha det bäst alla! <3

LATER!


 





 

Lördag


Det här är nog första lördagen jag är helt ensam på jag vet  inte hur länge. Det känns konstigt. Veronica sov över här inatt efter vi kom hem från butbro. Vi låg och prata till kl 3.  Det är så skönt att kunna prata med dig om allt <3

Igår var en lyckad dag :D Först träffades jag hanna o Veroncia på stan och kollade lite kläder. Hanna köpte en fin fin kläning som hon ska ha på ett bröllop. Jag träffade också Melina och fredde på stan. Trevlarns.  Men iaf.. Vid kl halv tre ungefär fick vi skjuts av Hannas pappa ut till deras hus i butbro. Vi spelade Buzz, jag både förlorade och vann.  Sen kom linda ! Vi spelade pictionery. Det var skit kul. Veronica och jag vann ! woho. Sen helt plötsligt blev det bråttom till bussen. Busshålls platsen ligger  ca 4 kilometer från huset så vi fick skynda lite XD Ja det var en bra dag iaf ! Tog massa kort men datorn krånglar så de får vänta till en annan dag. snart hoppas jag !

Christoffer åkte till Jönköping idag med 10 st andra för att sova över hos johan. Hah bra det kommer gå. Han bor i en etta. Hahah.


Mina ögon svider hela tiden. Så jag får inte stoppa in linserna så med andra ord kan jag inte gå ut idag =(  Mina glasögonen är inte tillräckligt starka för att jag ska se ordentligt + att det känns som de är ivägen och det är inte så snyggt på mig.  Skulle vara skönt med en promenad iof få lite luft. Sätter väl i linserna en stund medan jag är ute (A)  Vi får väl se hur det går.


LATER!

Kort härlig torsdag!

Kom precis hem från tandläkaren. Inga hål och inget annat konstigt. Great.

Imorn ska Linda Veronica och jag hem till Hanna :D Vi ska äta och spela bowling. WÖW skoj :D Det ser jag fram emot.


Idag är de lite mini fredag eftersom vi är lediga imorn. Så skönt!  Nästa vecka är vi ju ledig både torsdag och fredag.

Btw är det någon som vill komma och klippa sig på tisdag mellan 17-21 ? :D

Lika fint väder idag. Underbart ! Love it.



LATER!

image82


Lucky Charmed

Älskar det här vädret! Fortfarande lite kallt i luften och när det blåser men i lä är det hur skönt som helst ! Och imorn skulle det bli ännu varmare. Hela 17 grader ! Underbart.

Imorn ska jag till tandläkaren. Inte kul alls. Hoppas allt är okej så man slipper gå tillbaka.  Tur att ja fixade till tänderna när jag var yngre så jag slipper det nu. Annars hade jag fått ha räls i typ två år men jag valde att dra ut tre tänder. Det är jag glad för nu, det var jag inte då kan jag lova. Kändes så läskigt när de tog tag i tanden o drog allt de hade. Kändes som hela käken skulle följa med. O sprutorna i tandköttet var inte så mysiga heller. Men men nått sånt hoppas jag inte på nu.

På frisör blandade vi olika färger men hjälp av de 3 grundfärgerna, gul, röd och blå. Vi fick måla ett hus med vattenfärger. Det påminde mig om när man var liten och satt och kladda över allt. Hanna och jag var i ett team och höll på att börja bråka XD Vi kom inte överens om vad vi skulle göra. Eller jag var nog lite väl envis (A)

Det känns som det är något som jag ska göra. Hum kan inte komma på vad det är. Det är så irriterande när det blir så! Det kommer väl tillbaka till mitt minne snart.

Btw är jag ledig på fredag. Har bara hantverksorientering och den är inställd. Hur skönt är inte det då. Då ska jag sova ut ordentligt. Vet inte  hur länge sen det var jag gjorde det. När man väl har chansen brukar det alltid vara något som stör.

Skulle vilja hinna ner till Montlé också. Hum hum hum :D

Var jätte kul o träffa Fredde igår :D Vi simmade dock inte länge blev mest lek sen :D


image79image81



LATER!

Freak Dance

image78




Snart är de dags att kila bort till Fredde för att simma! Skojjsigt :D

Typ allt som kunde gått fel idag har typ gått fel. Det är inte min dag idag alls.


Åh igår köpte jag en till jätte söt kuvertväska. Jag gillar inte min andra som ja köpte, och nu är de för sent att lämna tillbaka den :P  Men men så kan det gå.

Jag fick reda på att jag inte fick något sommarjobb. Lättad jag blev. Jag får väl snåla lite nu, men de ska nog gå bra hoppas jag =) Länge sen ja hade en hel sommar ledigt. Massa mys ska jag göra och ha !



Nu ska ja checka in bdb innan jag kilar iväg! Massa hade uppdaterat. Sånt gillar jag ! :D




LATER!




TILLBAKA


Carls o min ensamma hemma kväll igår belv inte riktigt som vi tänk oss :P Helt plötsligt var vi 12 pers i lägenheten. Men men så kan det bli. 
 
Vi lagade mat, rödvins marinerad fläskfile med hemmagjord klyftpotatis o rödvins sås. Det blev gott! :) Sen såg vi på film, Apocalypto. Den var bra. Över min förväntan! Jag fick låna massa filmer av brorsan kompis så nu har ja nått att sysselsätta mig med.

På tisdag ska ja träffa Fredde goding. Vi ska simma ! hihi kul ska det bli.

Helgen som kommer vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Carl ska vara hemma och plugga och  träffa poolare. Hoppas det är bra väder så man kan var ute iaf!

I torsdags klippte jag cissi. Stor förändring blev det :)  Lugg, uppklippt o lite etapper frammi ! så plattade jag det. Superfint blev det ^^


Underbart väder det är ute idag ! Carl o jag gick ner till resecentrum. Man får verkligen sommarkännslor. Direkt när jag kom hem satte jag mig på balkongen, där var det vindstilla o jätte varmt. Härligt! Men om man känner  vädret i svergie rätt så blir de snart skitpiss kallt igen. Men jag hoppas verkligen att jag har fel!

Inte alls mycket kvar av skolan nu! Längtar så mycket efter sommarlovet. Undra om jag måste jobba eller om jag slipper. Jag vill inte jobba men pengarna lockar ju givetsvis. Men 4 veckor, 7-16 varje dag. Jaja jag hoppas bara att emma också jobbar då. Slipper man vara ensam och Emma är så trevlig =)

Helt plötsligt har ja massor att skriva om men då blir inlägget så himla långt. 


image77



LATER!