BÄSTA


För er som inte vet fyller jag år på tisdag. 18 ! wwiihu. Jag fick iaf värdens finaste presenter av väldens finaste kille <3  CHOKLADMASSAGE ! DKNY PARFYM OCH TVÅ PAR ÖRHÄNGEN. Jag har en pojkvän som gillar att skämma bort mig kan jag ju bara säga <333333


None


Trött !



Jag sov till kl 14 idag ! :O Herrejisses det går ju inte. Det konstigaste av allt var att jag var så sjukt trött när jag vaknade också! Sommarlov gör en konstig..

Idag skulle jag ha klippt carina men det blev inget med det. Hennes tåg blev försenat och då blev det lite sent. Så idag är en såndär jobbig dag när man inte har ett dugg att göra. Imorn har jag inte så mkt att göra heller, ska bara fixa mina naglar =)

nu fryser ja om mina fötter måste upp o stänga fönstret.


LATER!

Time to waste


Jag har haft ett bra sommarlov än så länge. I helgen har jag varit hos Carl. Det har varit jätte mysit. Jag klippte både Erik och Carl =) Vi gick lite på stan i ösregn, träffade john och emilia och såg på film och så var vi ute på långpromenad nånstans jag inte kommer ihåg namnet :P Det har iaf varit en mkt bra helg! Synd att dem måste ta slut :(  Men Carl jobbar ju så finns ju inte så mkt att göra.

Idag har jag faktiskt träffat cissi! Det var över två månader vi sågs sist. Förr sågs vi typ jämt.

Imorn ska jag klippa Carina! :D Freddes Mamma. O på torsdag ska ja träffa Fredde. Sitta med när hon jobbar. Kanske nalla en jordgubbe eller två som vanligt ^^ hah.

Senare på torsdag kommer Carl. Längtar efter dig hjärtat. Hatar dagen efter man skiljts åt. Allt känns så tungt. Iof ska man inte tala om söndagar när man  kollar när du försvinner längre o längre bort. =(  Som sagt sånt  talar man inte om.

Nästa vecka fyller jag 18 ! Najs. Ska träffa hanna vi ska äta jordgubbar doppade i choklad. Hihi. får inte bli för mkt alkohol för min del förjag åker till stockholm dagen efter med mamma carola o carro. Då vill man inte må dåligt. Men på helgen sen blir det utgång. Nån som vill hänga på ? =)

På fredag är det midsommar. Den ska Carl o jag spendera på landet tsm med min familj och våra båda grannar. Precis som de andra åren. Det är ganska mysigt faktiskt. Bara jag får ha min grabb bredvid mig klarar jag det mesta.


Nu måste ja ta ut mina linser. De skaver som fan. Tänk er att ha grus i ögonen som inte går att få ur. Ungefär så känns de just nu. Men fy sjutton vilken bra uppfinning. Love !

PUSS!