städ torsdag

 Ja det är städning som står på schemat. Det blir så fint. Såg ut som fan innan. Har frtf mitt rum kvar o städa. Imorn kommer carl o stökar ner igen ^^ <3 tycker om honom ändå!

Tänkte försöka mig på att baka muffins sen. Det blir vinbärs muffins och chokladmuffins ^^ Hoppas det går bra. Jag är ju inte så bra i köket XD


Ska till min farbor på lördag,min kusin fyller 4 år =)  Känns nyss som han föddes. Eller hans syster som är 5. När man kom upp till sjukhuset o såg lilla bebisen ^^ barn är så söta!


När ja var på landet i måndags så kom mina föräldras kompisar + deras dotter med hennes 1,5 åriga son. Grannen hade sitt barnbarn som är lika gammal där också. Så fick de två syn på varandra på varsin sida av gräsmattan och börjar gå mot varandra. När de är bara några cm ifrån varandra sätter de sig på huk o  tittar på varandra. Sen reser de sig och stappplar iväg tsm. Det var ett riktigt AAAW ögonblick! Det är så sött när barn precis har lärt sig att gå.

Nej nu måste jag ta tag i städningen igen !


LATER !

fredrica



Hon e min beeestis. Så de så. Hon eeee beeest.



stop and think



jag har suttit o skrivit ett långt o väldigt känslosamt  blogginlägg. Jag har suttit o tittat på orden. Kan ja skriva såhär? Nej de kan ja nog inte. Det skulle nog svida för många.